Εκδρομές & Αξιοθέατα

Στο Πόρτο Χέλι δεν πλήττεις και δεν εγκλωβίζεσαι γιατί μπορείς να κάνεις τη βόλτα σου δίπλα στο κύμα ή να επισκεφθείς τον Πύργο της Έλλης αλλά και τη μισό-βυθισμένη πόλη Αλιείς.

Ρομαντικούς περιπάτους το ηλιοβασίλεμα στη λίμνη της Βερβερόντας ή με πανσέληνο στον Αγ. Αιμιλιανό.

Μπορείς επίσης να επισκεφθείς το Σπήλαιο Φράγχθι, στο γραφικό ψαροχώρι Κοιλάδα, με τις ψαροταβέρνες της αλλά και τα καρνάγια της (ναυπηγία ξύλινων σκαφών).

Το δαιδαλώδες παλιό Κρανίδι με την αξιοθαύμαστη αρχιτεκτονική του (που έκανε τους λάτρεις της παλιάς αρχιτεκτονικής να πουν ότι είναι η Ύδρα της στεριάς) και το λαογραφικό του μουσείο, αλλά μη ξεχάσεις να επισκεφθείς τους Ανεμόμυλους.

Κάνε και τη βόλτα σου στην Ερμιόνη, στο πανέμορφο πευκόφυτο Μπίστι αλλά και στη Ι.Μ. Αγ. Αναργύρων ή τον καφέ σου στο Μύλο.

 

Στο χωριό των καραβοκύρηδων τους Φούρνους με τις απίθανες αυλές και τα λουλούδια τους, τα Παπούλια και το Φαράγγι Καταφύκι.

Ανηφορίζοντας στα Δίδυμα, τις μοναδικές σπηλιές τους (Δολίνες) αλλά και τη Βυζαντινή Ι.Μ. Αυγού.

Σου δίνεται επίσης η ευκαιρία να επισκεφθείς τα κοσμοπολίτικα νησιά, με μονοήμερες εκδρομές, τις Σπέτσες και την Ύδρα.

Φυσικά πάλι με μονοήμερες εκδρομές θα κάνεις τη βόλτα σου στις Μυκήνες, την αρχαία αυτή πόλη που άρχισε, αναπτύχθηκε και μεγαλούργησε ο Ελληνικός πολιτισμός.

Επίσκεψη στα σοκάκια του Ναυπλίου με τα πολλά μουσεία του και τα ιστορικά Ενετικά φρούρια Μπούρτζι και Παλαμήδι.

Επιστρέφοντας στη βάση σου στα studiosKALITHEA, κάνε την τελευταία σου επίσκεψη στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, κι αν είναι καλοκαιρινή περίοδος θα απολαύσεις θεατρική παράσταση.

Φωτογραφίες

studiosKALITHEA

Οδός Αδριανού, Βίγκλια - Πορτοχέλι 21061
info@portohelistudios.gr
Τ. 27540 22157 Κ. 6977 921919